Voor werkgevers en werknemers

Via SpecialistenNet Consultancy begeleid ik werknemers die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen uit het werk. Verwijzing gebeurt rechtsreeks door de organisatie (leidinggevende, casmanager verzuim) of via de bedrijfsarts.
Voor meer informatie kunt u zowel met mij als met het secretariaat contact opnemen: hennie(punt)meppelink(aapje)specialisten-net(punt)nl of info(aapje)specialisten-net(punt)nl.
Voor meer informatie over het aanbod, zie: www.specialisten-net.nl  


Werknemers

De psychologen van SpecialistenNet Consultancy begeleiden werknemers om perspectief te ontwikkelen en vooral: om de moed te vinden dit perspectief daadwerkelijk uit te voeren. Werknerms met verschillende vragen of klachten komen bij ons. Sommigen hebben werkgerelateerde problemen, burn-out, depressie of angstklachten; anderen hebben een coachingsvraag.


Werkgevers

De werkwijze van SpecialistenNet Consultancy is helder en transparant. Onze psychologen werken door het hele land en zijn zakenkundig en vakbekwaam. Al onze psychologen zijn zelfstandig en realiseren zich dat ze worden afgerekend op de kwaliteit die er geleverd wordt. Geen softe aanpak of geitenwollen sokken mentaliteit; oplossingsgericht en bevlogen, dat is kenmerkend voor ons. De psychologen van SpecialistenNet Consultancy begeleiden werknemers van uiteenlopende bedrijven om perspectief te ontwikkelen en vooral: om de moed te vinden dit perspectief daadwerkelijk uit te voeren. Wij zijn een partner voor uw bedrijf en voor uw medewerkers in het streven naar vitaliteit, (arbeids)satisfactie en duurzame inzetbaarheid. Daar waar gewenst kunnen wij u ook assisteren bij het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers.  

 

| Designed by Free CSS Templates